Saturday, June 10, 2017

PLAN AWAL, TEMPAH SEKARANG - Ramadhan / Syawal 2017

📢📢📢
PERINGATAN PENTING RAYA

Bagi mengelakkan harga brg2 keperluan naik dan FULLYBOOK booking segera :

- Kambing Golek
- Rusa Bakor
- Ayam Golek
- Seafood & Ikan Bakar
- Kambing Kari / Kurma / Baryani
- Rusa Kari / Sup / Baryani

Di talian 0122588436
Untuk maklum semua, Ramadhan semakin hampir, Syawal kian menjelang, jgn sampai tersalah order.
# Pastikan ianya dimasak 'Live' ditempat anda.
# Pastikan ianya bukan pre-cook, sudah direbus, sudah dibakar.
@ kalau ini yg anda telah lalui, itu lah sbbnya kambing liat, tiada rasa, tak sedap.

Check track record kami di :
Facebook,
www.facebook.com/warongkoboi/

Youtube,
its all about Lamb & Mutton: http://youtu.be/1u7A3m8hsbI

Google,
Search for
warongKoboi, KoboiRoastLamb

Instagram,
warongkoboi
Jgn sampai habis dibooking di serata tanahair.
Buat perancangan BIJAK
Booking AWAL.
Minima booking kami pada tahun ini adalah 10 hari.
Plan Awal, Tempah Sekarang!
chefRy 0122588436

#warongKoboi
#KoboiRoastLamb
#RusaBakorKoboi
#Seafood&IkanBakar
#AyamGolek
#chefRy0122588436
#BESTinTOWN




berminat hubungi KakShila sms/whatsapp
012-2318436
atau klik 
www.wasap.my/60122318436
TEMPAH / PRE-ORDER ROAST LAMB, BBQ, AQIQAH, AYAM GOLEK, RUSA BAKOR, IKAN BAKAR, NASI KUKUS, KAMBING PERAP, BARYANI KAMBING, PERALATAN KATERING RAMADHAN SYAWAL ANDA SEKARANG..
__________________
KL / SELANGOR / NS / MELAKA / JOHOR
____________________
KLIK 
www.wasap.my/60122318436 UNTUK SEBARANG INFO
----------------------------------
KAMBING BAKAR, KAMBING GOLEK, KAMBING PERAP  TERMURAH DI PASARAN.. 
FREE ADVISE & QUOTE PRICE
----------------------------------
-jika komen tidak berbalas sila sms atau whatsapp terus ke 
0122318436
---------------------------------
>>like & check-out 
https://www.facebook.com/kambingbakar/
>>untuk pakej & harga terkini 
http://kambing-bakar-golek.blogspot.my/
===================
OFFICIAL LAMAN WEB
>>>>  
https://kambing-bakar-murah.blogspot.my/ <<<<
===================
>>MY PROFILE 

No comments:

Post a Comment